top of page

OVER ONS  

Met meer dan 50 jaar ervaring in theorie en in praktijk, en onze continue drang om te

blijven leren, zorgen we ervoor dat we u altijd van dienst kunnen zijn.

​

Verkoop van uw wijnkelder of wilt u juist een wijnkelder aanleggen? 

De invulling van uw wijn- of bierkaart?

Advies bij de aankoop van uw drankenassortiment?

Training van uw personeel? 

Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere wijn dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! 

​

Vanuit onze thuisbasis Zuid-Limburg bedienen we geheel Nederland en Vlaanderen.

We zijn er voor de professional maar ook voor de particulier. 

www.guyhouben.com_onglet_tasting_fullres
www.guyhouben.com_onglet_fullres-47.JPG

Dominique Jacobs wijnexpert 

Geboren en getogen in Midden-Limburg en met zijn 39 jaar is Dominique inmiddels een ervaren rot in het (wijn) vak. 

Gedurende de periode 2002 - 2019 was hij werkzaam op

Château Neercanne, waarvan de laatste 12 jaar als hoofd-sommelier. 

Sinds de opening van Onglet Maastricht was Dominique verantwoordelijk voor de inkoop en samenstelling van de wijnkaart. Natuurlijk voorziet hij menig gast, maar ook zijn collega's, van gedegen wijnadvies. 

Vanaf april 2021 heef Dominique zich, samen met zijn vrouw Annemarie volledig gestort op hun eigen Restaurant "Bekkers Marie" te Roggel en blijft hij verbonden als wijnexpert aan Werk aan de Kelder. 

Levy Smit ondernemer en wijnliefhebber 

Levy werkt al sinds zijn 12e in verschillende restaurants.

Op 17- jarige leeftijd begon hij aan zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Hij werkte in verschillende bedrijven in de Limburgse hoofdstad en maakte hierdoor kennis met de top-gastronomie van Nederland.

Samen met Dominique volgde hij in 2002 zijn eerste wijnopleiding, het wijnvirus heeft hem sindsdien niet meer los gelaten. Na een korte uitstap naar het hotelwezen (Kruisherenhotel),

was Levy gedurende de periode 2008 - 2013 verantwoordelijk voor alle restaurant-activiteiten in

Hotel Beaumont en Harry's te Maastricht.

Hier werd ook de vlam van het ondernemerschap aangewakkerd en dit resulteerde in 2014 tot de opening van zijn eerste horecabedrijf Brasserie Mijn Streek te Heerlen.

Sinds 2019 is Levy mede-eigenaar van Onglet Maastricht, een restaurant en slagerswinkel op een bijzondere locatie en initiatiefnemer van Werk aan de Kelder. 

www.guyhouben.com_Onglet_fullres-39.JPG
www.guyhouben.com_Onglet_fullres-51.JPG

Michiel Hazen expert in alles, behalve wijn 

Michiel werkt sinds zijn 15e in de horeca. Na vele bijbaantjes in verschillende bedrijven ontdekte Michiel zijn passie voor dranken, met name voor bieren en sterke dranken. Een bar kent voor Michiel geen geheimen! 

Tijdens zijn studie aan TIO Eindhoven (Middelbaar Hotelmanagement) ontdekte Michiel ook zijn organisatietalent en zijn interesse voor het optimaliseren en organiseren van werkprocessen. Zijn stage als duty-manager in het Amstel Hotel in Amsterdam was een leerzame ervaring. Na zijn studie verhuisde Michiel naar Australië waar hij aan de ICHM in Adelaide zijn Bachelor in Business behaalde en werkte in verschillende internationale tophotels als bartender. De liefde bracht hem terug naar Nederland en sinds 2016 is Michiel operationeel verantwoordelijk voor de teams van Brasserie Mijn Streek en Onglet Maastricht. 

bottom of page